Haber

Adanaspor ligden çekildi mi? Adanaspor 1. Lig’den çekildi mi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen kulüplerin liglerden çekilme talebini kabul etti. Peki Adanaspor ligden çekildi mi? Adanaspor Süper Lig’den çekildi mi? Detaylar burada…

LİGDEN HANGİ GRUPLAR ÇEKİLİR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen kulüplerin liglerden çekilme talebini kabul etti. Hatayspor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor, Adanaspor, Diyarbekirspor ve Kahramanmaraşspor liglerden çekildi.

Süper Lig’den Hatayspor ve Gaziantep FK, TFF 1. Lig’den Yeni Malatyaspor ve Adanaspor, TFF 2. Lig’den Diyarbekirspor ve Kahramanmaraşspor’un çekilme talepleri onaylandı.

TAKIMLAR LİGDEN ÇEKİLİRSE NE OLUR?

Yönetim Kurulu, liglerden çekilen takımların kalan maçlarda mağlup (3-0) sayılmasına ve rakip grupların galip (3-0) sayılmasına karar verdi. Ligden çekilecek takımlar, 2023-2024 futbol döneminde sportif faaliyetlerine, 2022-2023 döneminde bulundukları liglerde devam edecekler. Kalan süre için TFF’den doğan garanti alacakları takımlara ödenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu