Ekonomi

AAR Corp 500 milyon dolarlık öncelikli senet ihraç edecek

Değerli bir havacılık hizmetleri sağlayıcısı olan WOOD DALE, Ill. – AAR Corp (NYSE: AIR), bugün, bağlı kuruluşu AAR Escrow Issuer, LLC aracılığıyla 2029’da vadesi dolacak 500 milyon dolarlık birinci sınıf tahvil sunmayı planladığını duyurdu. Teklifin tamamlanması piyasa koşullarına ve diğer faktörlere bağlıdır.

Bu arzdan elde edilen gelirler, AAR’ın Eser Dayanak işletmesini Triumph Group’tan (NYSE: TGI) satın almasına kısmen fon sağlamak için tahsis edildi. AAR, satın alma sürecinin geri kalanını kolaylaştırmak için mevcut döner kredi olanağını değiştirerek kredi taahhütlerini 620 milyon dolardan en az 795 milyon dolara çıkarmayı planlıyor. Şirket ayrıca, satın alma maliyetlerini karşılamak için eldeki nakit ve değiştirilen kredi olanağı kapsamında ek borçlanma kullanacak.

Tahvil arzının satın alma tamamlanmadan önce kapanması durumunda fonlar, satın almanın kapanış koşulları yerine getirilene kadar tahvil sahipleri adına emanette tutulacak. Bu senaryoda, satın alma sürecinin tamamlanmaması halinde tahviller özel zorunlu itfaya tabi tutulacaktır. Ancak teklif ve satın alma işleminin aynı anda tamamlanması halinde bu emanet düzenlemesi geçerli olmayacaktır.

Satın alma işlemi tamamlanmadan önce, senetler yalnızca Emanet Veren Kuruluşun sorumluluğunda olacaktır. Satın almanın ardından, Emanet İhracı, AAR Corp ile birleşecek ve daha sonra şirketin kredi olanağına dahil olan yan kuruluşlarından garantiler alarak tahvillerin yükümlülüklerini üstlenecek.

Tahviller ve bunların varantları halka açık olarak alınıp satılmayacak ve belirli menkul kıymet düzenlemelerine uygun olarak yalnızca nitelikli kurumsal alıcılara ve ABD dışındaki belirli kişilere sunulacak.

Bu atılım, AAR’ın havacılık ve savunma satış sonrası analitiğinde küresel ayak izini genişletmeye devam etmesiyle ortaya çıkıyor. Şirket, bu basın bülteninin ileriye dönük ifadeler içerdiğini ve çeşitli riskler ve belirsizlikler nedeniyle gerçek sonuçların beklenenlerden önemli ölçüde farklı olabileceği konusunda uyarmaktadır.

Bilgiler AAR Corp. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

lalapasahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu