Haber

12 parti ve kurumdan seçim açıklaması: Birlikte kazanacağız

İstanbul Seçim Güvenliği Uyumu’nu oluşturan 12 siyasi parti ve kurum ortak açıklama yaparak, 14’üncü seçimde halkın iradesini korumak için her okulda en az bir avukatla görev başında olacaklarına dikkat çekti. Mayıs seçimleri.

Sizleri 14 Mayıs seçimlerinde ülkemizin geleceği için oy kullanmaya, oy ve iradeye sahip çıkmak için yan yana, omuz omuza durmaya çağırıyoruz.

Devrim Hareketi İstanbul İl Temsilciliği, EHP İstanbul İl Teşkilatı, EMEP İstanbul İl Teşkilatı, İstanbul Halkevleri, SMF İstanbul İl Teşkilatı, SOL Parti İstanbul İl Teşkilatı, TİP İstanbul İl Teşkilatı, TKH İstanbul İl Teşkilatı, TKP İstanbul İl Teşkilatı, TÖP İstanbul İl Teşkilatı , TSİP ve Yeşil Sol Parti İstanbul İl Teşkilatı’ndan oluşan İstanbul Seçim Güvenliği Uyumu, “15 Mayıs’ta yeni bir başlangıca merhaba demek için oyumuza, irademize ve geleceğimize birlikte sahip çıkalım” davetinde bulundu.

Ortak açıklama şöyle:

“14 Mayıs Pazar günü ülkemizin geleceği açısından çok kritik bir seçime gidiyoruz. AKP iktidarı uyguladığı politikalar, yol açtığı yıkım ve felaketler nedeniyle toplumsal desteğini büyük ölçüde kaybetmiştir. Normal şartlarda gerçekleştirilecek olan Erdoğan ve Cumhur İttifakı büyük bir yenilgiye uğrayacaktır.

AKP elindeki iktidar araçlarıyla 14 Mayıs’ta halkın iradesini gasp etmeye ve seçim sonuçlarına gölge düşürmeye çalışacaktır. Bizler “İstanbul Seçim Güvenliği Koordinasyonu” olarak 14 Mayıs’ta seçim mahallerinde, seçim kurullarında ve sokaklarda her türlü engelleme ve yasağa karşı millet iradesini hep birlikte savunacağız.

14 Mayıs seçimlerinde millet iradesini korumak adına görevlilerimiz ve tanıklarımızla, bir daha oylama olmaması için her okulda en az bir itiraz yapmaya yetkili avukatımızla sandığın başında olacağız. usulsüzlükler meydana gelir. Tüm vatandaşlarımızı 14 Mayıs seçimlerinde ülkemizin geleceği için oy kullanmaya, Türkiye’yi yok eden bu feci güce son vermek için oyuna ve iradeye sahip çıkmak için omuz omuza omuz omuza durmaya çağırıyoruz. ülke.

15 Mayıs’ta yeni bir başlangıca merhaba demek için oyumuza, irademize ve geleceğimize birlikte sahip çıkalım.

Birlikte Korur, Birlikte Kazanırız.” (HABER MERKEZİ)

pinarhisar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu